Kategorier

Gjør et kupp

Wipes våtservietter 100 stk Graft Profesjonell Vis større

Wipes våtservietter 100 stk Graft Profesjonell

GRAFT® Wipes er ideell for rask og enkel fjerning av våt fugemasse & maling, søl på hender, verktøy og de fleste overflater. Våtserviettene er impregnert med et hi-tech rengjøringsmiddel som inneholder antibakterielle egenskaper og aloe vera.

Produktet er effektivt på både løsemiddel og vannbasert fugemasse & maling, og er levert i en hendig forseglet beholder. GRAFT® Wipes kombinerer høy ytelse med minimal fare for bruker og miljø. Inneholder ikke white spirit eller andre skadelige løsemidler.

Flere detaljer

5060153116619

5 på lager

169,00 kr inkl. mva.

 • GRAFT® Wipes er ideell for rask og enkel fjerning av våt fugemasse & maling, søl på hender, verktøy og de fleste overflater. Våtserviettene er impregnert med et hi-tech rengjøringsmiddel som inneholder antibakterielle egenskaper og aloe vera.

  Produktet er effektivt på både løsemiddel og vannbasert fugemasse & maling, og er levert i en hendig forseglet beholder. GRAFT® Wipes kombinerer høy ytelse med minimal fare for bruker og miljø. Inneholder ikke white spirit eller andre skadelige løsemidler.

  Nøkkelegenskaper

  • Rask og enkel rengjøring av søl.
  • Dreper inntil 99,9% bakterier - gir bakteriefrie hender og overflater.
  • Fjerner fett, skum, våt maling og fugemasse fra hender, verktøy og de fleste overflater.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Polyseam

Polyseam er en internasjonal produsent av førsteklasses merkevarer for byggebransjen. De tilbyr produkter av høy kvalitet med pålitelig service til kunder i mer enn 41 land over hele verden. Polyseam har spesialisert seg på utvikling av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter for nesten hvilket som helst underlag eller applikasjon.

I løpet av vår 25 års erfaring som produsent har Polyseam samlet de beste formlene for å få den beste kvaliteten på sine produkter. De streber kontinuerlig etter å holde seg i forkant av vitenskap og teknologi. I tillegg tilpasser Polyseam seg de stadig skiftende miljømessige, industrielle og økonomiske utfordringene i markedet, og jobber for å utvikle innovative produkter og systemer for deg, slik at din arbeidsdag blir mest mulig effektiv.

Vi har valgt å ta inn til lager hele Graft serien fra Polyseam på grunn av profesjonell kvalitet og konkurransedyktige priser. Som alle andre produkter vi selger er vi opptatt av at våre kunder skal få de beste produktene til de beste prisene hos oss.