Kategorier
Mine sider
Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik
33 99 35 50 / Butikk og Kundeservice

PROFFavtalen girgrønn bunnlinje

Vi leverer et langt bredere sortiment enn det du finner på disse nettsidene, og til langt bedre priser enn de aller fleste – direkte til byggeplass eller hentet vårt lager.

Bygg og Hage AS

Alle byggevarer

Vi leverer C24 k-virke, ja C30 og fingerskjøt også om du trenger, 1. sort kledning, tak, isolasjon, grunnmurselementer, rør og drenering, stål, betong og alle nødvendige produkter du trenger til jobben.

Stadig flere håndverkere velger å handle hos oss – og det er ikke uten grunn. Vi leverer samme produkter du allerede benytter til lavere priser enn de fleste andre leverandører.

Priser

Vi har ingen hemmeligheter som de store byggevareforretningene ikke vet om, men vi har noe de ikke har – en liten bedrift med et brennende driv til å forhandle gode avtaler med leverandører. Vi har nok ikke noe bedre avtaler enn de store, men vi håper at de er ganske like, og med langt lavere kostnader kan vi levere deg samme produkter til en bedre pris.

OverflatebehandlingSpesialproduksjon

Avdeling for overflatebehandling av kledning, panel og listverk, og et høvleri for produksjon av treprodukter med spesialprofiler.

Les mer her ...

Gir du oss et forsøk?

Om du synes dette virker interessant og som en bonus sannsynligvis vil spare en god del på materialinnkjøp – da kan du sende oss dine firmaopplysninger, så vil vi opprette en proffkonto hvor du vil få tildelt kundenummer og alle fordeler som kommer med det å være kunde hos Bygg og Hage AS.

Takk for tilliten!

Priser

For å opprette en konto trenger vi:

  • Organisasjonsnummer
  • Bransje (tømrer, husutbygger, etc.)
  • Post- og leveringsadresse
  • Navn, telefon og email til kontaktperson.
  • Vil du ha faktura på EHF eller email.
  • Tilleggsinformasjon om du har noe å tilføye.