Kategorier
Mine sider
Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik
33 99 35 50 / Butikk og Kundeservice
Bygg og Hage AS

Ferdig beiset panel, listverk og utforinger i hele tolv standard farger, og skulle du ha spesielle ønsker om farger som ikke finnes i sortimentet er ikke det noe problem. Fra Insilva leverer vi også listverk og utforinger beiset i samme farge som panelet.

0

Standard beisfarger å velge blant

0

Paneltyper - profiler og dimensjoner

0

Utforinger - dimensjoner

0

Listverkstyper - profiler og dimensjoner

Ferdig beiset panel til en overkommelig pris

Vi leverer 2.sort ferdig beiset panel fra Insilva – både i børstet og ubørstet utgave. Når panelet beises fremheves livet i kvisten og du tar naturen med deg inn i rommet. Skap en fantastisk atmosfære, hjemme eller på hytta, men dette flotte panelet.

PRISER FRA

23,90

Interiør

Alt interiørpanel og -listverk som blir beiset, børstet, lasert, grunnet og malt har normalt 2 ukers leveringstid, uavhengig av mengde. Unntak er 14×120 og 14×145 Sprekkpanel Drivved, som lagerføres. Du får samme overflatebehandling på både panel og listverk, eller ulik om du vil, og kan velge blant mange flotte standard farger – eller din egen farge. Her er ingen begrensninger.

Eksteriør

Vi kan også levere overflatebehandlet utvendig kledning. Her lagerfører vi mange typer ferdig grunnet, og kan levere ferdig malt eller beiset kledning. Vær oppmerksom på at selv om vi kun lagerfører 2.sort kledning, kan vi også levere 1.sort kledning til gunstige priser. Det forutsetter uttak av hele pakker, og om du skal kle huset eller hytta er jo ikke det noe problem. Er 2.sort godt nok for deg, så er det ingen minstevolum. Da kan du be om alt fra 1- til 1000m2.

ListverkshøvlingSpesialproduksjon

Vi kan høvle listverk med spesielle profiler og produsere stort og smått for deg i vårt snekkerverksted.

Les mer her ...