Kategorier
Mine sider
Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik
33 99 35 50 / Butikk og Kundeservice
Bygg og Hage AS

Bedriften

Vi er Bygg og Hage AS, en byggevareforretning med det lille ekstra.

Vi leverer byggevarer – trelast, panel, listerk, isolasjon, tak, gulv og verktøy til privat og proff – og vanligvis til en lavere pris enn våre konkurrenter. Ofte langt lavere. Vi har også noe andre byggevareforretninger ikke har – stort utvalg naturstein og betong, og ikke minst et moderne overflatebehandlingsanlegg som gjør at du kan kjøpe kledning, panel og listverk i nøyaktig den fargen du vil ha. Dessuten har vi et lite snekkerverksted hvor det produseres spesialprofilert listverk og hvor vi kan lage litt av hvert til spesielle behov.

Hva gjør oss til oss?

Bak kulissene er vi en liten gjeng med kaffeavhengige byggevarefanatikere.

Bygg og Hage AS er en uavhengig butikk som skaffer deg det du trenger. Vi er en uavhengig, lokal butikk og er ikke låst opp til en kjede eller et fast varesortiment.

Foruten å være fleksible innehar vi lang erfaring i bransjen og mye kunnskap om produktene vi selger og produserer. En av de aller viktigste fokusområdene er deg – kunden. Hos oss skal du få topp service og vi gjør vårt aller beste for å gi deg en hyggelig handleopplevelse. Lave priser er en god pådriver 🙂

Bygg og Hage AS
Bygg og Hage AS

Vi er ulike alle andre

Noe av det som gjør oss unike er et topp moderne overflatebehandlingsanlegg for panel, listverk og kledning!

Du kan handle beiset, malt og lakkert panel, kledning og listverk direkte fra vårt anlegg. Vi overflatebehandler tusenvis av meter hver uke for proff og privat, og har flere faste industrikunder, byggmestere, hus- og hytteutbyggere, som velger å bruke oss på sine prosjekter.

Farger er null stress – har du en spesiell farge, glans eller et yttrykk du er ute etter, så ordner vi det både på utvendig kledning og innvendig panel og listverk.

Du vil dessuten oppleve en kort leveringstid og sannsynligvis en rimeligere pris enn hva du får kjøpt tilsvarende produkt for et annet sted.

Dette er oss

Bygg og Hage AS

Roger Døvle

Roger er over gjennomsnittet interessert i treverk og karakteriserer seg selv ofte som en treskalle. Har du spørsmål av treteknisk karakter får du svar. Han har tidligere jobbet som salgssjef hos en av norges største trelastprodusenter, før det hos en lokal trappeprodusent. En av mange ting som er viktig for Roger er å kunne levere produkter med god samvittighet - enten det er verktøy eller hagemøbler skal de holde i mange år og alle kunder skal være trygge på at de har gjort et godt kjøp når de drar fra Bygg og Hage AS.
Bygg og Hage AS

Fred Gudmundsen

Fred er vår steinekspert - enten det er belegningsstein eller granitt, så vet han hva du trenger og gir deg gode råd på kjøpet. Han er også produksjonsansvarlig for overflatebehandling av treprodukter. Han har i mange år solgt produkter til profesjonelle håndverkere, og har tatt med seg mye erfaring og kunnskap til Bygg og Hage AS. Viktig for Fred er at ting skal ta seg godt ut - enten det dreier seg om farger, maling, naturstein eller belegningsstein. Fred er en jovial fyr som gir deg en hyggelig handleopplevelse og god oppfølging.
Bygg og Hage AS

Alexander Sæterdal

Alexander er ofte den du møter i butikken og ute på tomta. Han hjelper deg med å finne riktige produkter enten det er verktøy, blanding av maling, utepeiser stein eller trelast, og han sier ikke nei hvis du trenger hjelp med lasting av varer. Er du i tvil om hvilken farge du skal ha på veggen i stua, hvilket panel som passer på tak og vegg, eller hvilke kantstein som bør brukes i innkjørselen? Da hjelper Alexander deg. Han er opptatt av at du enkelt skal finne det du trenger i butikken og at du etter handelen skal skal gå ut med et smil og et ønske om å komme tilbake.

Her finner du oss

TIPS! Legg inn din bestilling via nettbutikken, så er den klargjort når du kommer.

Om du vil besøke oss i butikken er adressen Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik.

FRA NORD (Sandefjord/Oslo)
Følg E18 til Ringdalskrysset (skiltet Tjølling). Ta av E18 her og ta veien ut av rundkjøringen som leder deg over E18. Fortsett rett frem i neste rundkjøring og ta deretter første vei til venstre. Følg veien ca. 1km, så får du Bygg og Hage AS på høyre side. Velkommen!

FRA SØR (Larvik/Kristiansand)
Følg E18 til Ringdalskrysset (skiltet Tjølling). Ta av E18 og ta til høyre i rundkjøringen. Ta deretter første vei til venstre. Følg veien ca. 1km, så får du Bygg og Hage AS på høyre side. Velkommen!

Bygg og Hage AS