Kategorier
Mine sider
Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik
33 99 35 50 / Butikk og Kundeservice
Levering av bestilte varer

Levering til privatpersoner

Bygg og Hage leverer over hele landet med Bring. Alle fraktpriser oppgis i nettbutikken før ordren fullføres. Frakt for mindre produkter prises etter Bring sine oppdaterte satser. Frakt for tyngre produkter som stein og betong er priset som kranlevering etter sone. Priser for kranlevering er som oftest korrekte, men kan i noen få tilfeller avvike som følge av geografisk lokasjon. Slike avvik kan ha bakgrunn i både lavere og høyere fraktkostnad.

Bygg og Hage AS belaster deg ikke for høyere frakt enn den faktiske kostnaden for levering. I situasjoner hvor nettbutikkens sats for kranlevering er satt høyere enn reell kost vil vi redusere prisen. I motsatt tilfelle vil kontakte deg.

Forsendelser sendt med Posten Norge, Bring eller andre transportører, som er innlevert ditt lokale postkontor for henting vil ligge på aktuelt kontor i 14 dager etter ankomst. Blir ikke forsendelsen hentet ut inne fristen satt av postkontoret, og den sendes i retur vil kunden belastes fraktkostnader begge veier (minimum 300,-) + behandlingsgebyr pålydende 200,-.

Levering til bedrift

Til bedrift leverer vi over hele landet med Bring, Nor Lines eller andre transportører som dekker ditt område. Alle fraktpriser oppgis i nettbutikken før ordren fullføres. Frakt for mindre produkter prises etter Bring sine oppdaterte satser. Frakt for tyngre produkter som stein og betong er priset som kranlevering etter sone eller som terminallevering. Priser for kranlevering er som oftest korrekte, men kan i noen få tilfeller avvike som følge av geografisk lokasjon. Slike avvik kan ha bakgrunn i både lavere og høyere fraktkostnad. Bygg og Hage AS belaster deg ikke for høyere frakt enn den faktiske kostnaden for levering. I situasjoner hvor nettbutikkens sats for kranlevering er satt høyere enn reell kost vil vi redusere prisen. I motsatt tilfelle vil kontakte deg.

Kranlevering

Levering av tunge produkter eller store ordrer må ofte gjennomføres med kranbil der hvor løfteutstyr ikke finnes ved leveringsadressen. Vi tilbyr kranlevering over hele Østlandet, Sørlandet og Sør-Vestlandet. PRISER FOR KRANLEVERING / LEVERING TIL BYGGEPLASS.

Forsinkelser

Normalt sendes alle ordrer fra oss samme dag, eller neste virkedag etter mottatt ordre. Ved forsinkelser vil vi ta kontakt og tilby en alternativ vare om forsinkelsen gjelder negativ lagerstatus, eller ny forventet leveringsdato. Bygg og Hage kan ikke holdes ansvarlig for følger og konsekvenser av forsinket levering. Dette gjelder både privat og bedrift.

Hjemlevering – byggeplasslevering

Befinner leveringsadressen seg i Vestfold og Telemark fylke er det stor sannsynlighet for at vi kan levere din ordre til lav fraktkostnad ved å velge samlast som fraktmetode. Valget vil vises etter du har tastet inn ditt postnummer i kassen. Vises ikke samlast som et fraktalternativ i kassen etter du har tastet inn ditt postnummer befinner leveringsadressen seg ikke innenfor den geografiske rekkevidden til fraktmetoden. Alle ordrer med samlast valgt som fraktmetode vil få levert pakken(e) til dør innen 10 dager fra bestilling ble gjennomført. Befinner ingen seg på leveringsadressen når sjåfør ankommer vil pakken settes på utsiden av døren eller annet sted om det er angitt spesielle leveringsinstruksjoner under bestilling.

Bygg og Hage AS fraskriver seg alt ansvar for hva som skjer med pakken(e) etter sjåfør har satt den fra seg eller levert den til mottaker. Blir den stjålet eller ødelagt av vær og vind er dette kundens ansvar. Vi anbefaler derfor å sørge for at noen er til stede på leveringsadressen. Om det ikke er mulig bør du angi leveringsinstruksjoner i kommentarfeltet under bestilling. Du kan f.eks. be sjåfør ringe før levering, eller be han/henne om å sette pakken et trygt sted.

Hente i butikk hos Bygg og Hage AS

Alle ordrer kan hentes i vår butikk innenfor ordinære åpningstider. Vi pakker, merker og klargjør for å gjøre det enkelt for deg. Ved avvik vil vi gi deg beskjed så raskt som mulig.

Husk å kontrollerer varer ved mottak

Ved levering av ordren bør du eller den som er til stede sørge for å kontrollere pakkseddel mot leverte varer, og at varene ikke har blitt skadet under transport. Ved eventuelle avvik som skader eller mangler skal dette noteres på sjåførens pakkseddel og vår kundeservice må kontaktes så raskt som mulig. Om ingen er til stede for å kontrollere varene ved mottak og/eller ingen avvik blir notert på pakkseddel anses leveransen fullført i henhold til pakkseddel. Feilleverte varer må ikke monteres. I tilfellet anses leveransen som godkjent.

Retur

Retur av varer kjøpt gjennom nettbutikken dekkes av angrerettloven som gir 14 dagers returrett. For at en retur skal godkjennes må forpakningen være ubrutt og varen ubrukt og uskadet.