Kategorier

Gjør et kupp

Utepeis Marstein 108cm inkludert regntrekk og glopinne

Inkludert regntrekk til en verdi av 499,-!

Marstein utepeis leveres komplett med hylle for ved, heldekkende gnistfanger, stor todelt dør, bunnrist, glopinne og regntrekk. Utepeisen står støtt på fire ben og lar deg fyre med både ved og kull. Den heldekkende gnistfangeren gjør at glo fra sprakende ved ikke slipper like lett ut. På toppen av taket sitter det en dobbeltdekkende pipetopp som virker forebyggende i samme hensikt som gnistfangeren. Bunnristen hever brenselet 3cm over pannebunnen, og gir god lufting og riktig forbrenning. En flott utepeis som tar seg godt ut i alle miljøer.

Flere detaljer

7072749002761

1 799,00 kr inkl. mva.

-791,00 kr

2 590,00 kr inkl. mva.

 • Marstein utepeis gir kos og hygge hele året og er god og romslig. Den er godt egnet som permanent plassert, eller for deg som vil flytte eller ta med utepeise. Marstein utepeis er pulverlakkert med maling som tåler høy temeperatur. Lakkeringen er lagt i flere lag og behandlet med flere nyanser for å få frem et rustikt utseende, slik som fremgår av produktbildene. Høyden på Marstein utepeis er 108cm.

  INKLUDERT REGNTREKK TIL EN VERDI AV 499,- !

 • Materiale Stål
  Behandling Pulverlakkert med høytemperaturmaling
  Bredde (mm) 485
  Lengde (mm) 580
  Høyde (mm) 1080

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Ringdal Garden

Ringdal Garden leverer kvalitetsprodukter til hage og uteområder. Bygg og Hage AS fører et sortiment fra Ringdal Garden, som blant annet omhandler utepeiser, granittprodukter, steinverktøy, Esschert Design og Gardenlife.