Kategorier

Gjør et kupp

Utepeis Heggholmen XL Ø92cm inkludert regntrekk, bålpanne

Inkludert regntrekk til en verdi av 499,- !

Heggholmen bålpanne / utepeis er den største modellen vi har på lager. Totaldiameter er 92cm, og selve bålpannen har en indre diameter på ikke mindre enn 77cm. Med god fyring i Heggolmen bålpanne kan du gi varme og kos til en hel forsamling. Med inkludert gnistfangerlokk satt på er alle åpninger beskyttet med finmasket gnistfangernetting som forebygger spredning av store, farlige gnister og glør.

Flere detaljer

7072749000170

2 790,00 kr inkl. mva.

-500,00 kr

3 290,00 kr inkl. mva.

 • Heggholmen leveres med bunnrist som er løftet ca. 3,5 cm fra pannebunnen for å gi god lufting til bålet. Det er et lag heltrukket gnistfanger / -netting på innsiden av pannen og du får med et stort lokk med finmasket gnistfangernetting. Lokket er utstyrt med praktisk håndtak som gjør deg i stand til å løfte det av og på under fyring ved hjelp av medfølgende glopinne. Glopinnen kan også brukes til å flytte på kubber og glør under bålbrenning.

  DU FÅR MED REGNTREKK TIL EN VERDI AV 499,- !

  Du leste riktig! Du får et solid regntrekk som kan benyttes når pannen ikke er i bruk med på kjøpet! Trekket har bunnsnøring og beskytter mot vær og vind.

  Heggholmen bålpanne står på fire robuste ben og rundt pannen sitter en beskyttelsesbøyle som du kan bruke for å transportere pannen fra et sted til et annet. Beskyttelsesbøylen kan tas av hvis du liker Heggholmen best uten. Alle deler er pulvermalt. Utsiden av bålpannen har blitt behandlet med et ekstra lag rustikkpåført pulvermaling.

  Høyde med gnistfangerlokk: 60 cm

  Total diameter: 92 cm

  Enkel montering - mye hygge og kos til alle årstider. 

 • Materiale Stål
  Behandling Pulverlakkert og rustikkbehandlet
  Diameter (D) (mm) Totalt 920 / Bålpanne 770
  Høyde (mm) Totalt 600 / Panne 420 / Gnistfangerlokk 180

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Ringdal Garden

Ringdal Garden leverer kvalitetsprodukter til hage og uteområder. Bygg og Hage AS fører et sortiment fra Ringdal Garden, som blant annet omhandler utepeiser, granittprodukter, steinverktøy, Esschert Design og Gardenlife.