Kategorier

Gjør et kupp

TRELAST Klikk på en av kategoriene under for å vise produkter.

Undergrupper

 • Kledning - ubehandlet
 • Kledning - hvitgrunnet
 • Sløyfer og lekter
 • Konstruksjonsvirke
 • Terrassebord
 • SUPERKAMPANJE RUPANEL...

  NORGES DESIDERT RIMELIGSTE KLEDNING OG RUPANEL!

  Når vi har mulighet og når produsentene gir oss et godt nok tilbud, tar vi inn større partier kledning og/eller rupanel til lager. Dette er som regel en standard 2. sortering med mindre annet er spesifisert. 

  -

  Prisene gjelder for hele pakker og antall løpemeter i pakkene er alltid spesifisert i produktnavnet og i beskrivelsen. Disse partiene selges ut kun i hele pakker og forsvinner som oftest veldig raskt, så her gjelder det å være kjapp.

  -

  Vi anbefaler deg å hente pakken(e) selv fra vårt lager. Vi kan også ordne transport, men med mindre du skal ha mange pakker vil det gunstigste være å hente selv. 

  -

  Vektberegning for deg som henter

  Kledningen veier ca 400kg pr m3. For å finne vekten på akkurat din pakke kan du bruke tallene under. Merk deg at dette er cirka-vekt. 

  -

  15x120 veier ca 0,72 kg pr meter.

  15x145 veier ca 0,87 kg pr meter.

  18x120 veier ca 0,87 kg pr meter.

  19x98 veier ca 0,75 kg pr meter.

  19x120 veier ca 0,92kg pr meter.

  19x148 veier ca 1,13 kg pr meter.

  22x120 veier ca 1,06 kg pr meter.

  22x145 veier ca 1,27 kg pr meter.

  -

  Skal du f.eks. hente en pakke 19x148 som inneholder 900 meter vil den veie 1,13*900 = 1 017 kg (ca).

  -

  TIPS! Kjøp pakken(e) du vil ha her i nettbutikken, så får du beskjed når vi har funnet frem ordren og alt er henteklart. Raskt og enkelt. Du kan selvfølgelig også betale i butikk, men må da belage deg på litt ventetid for at vi skal finne frem pakken. Husk at vi også har spiker, skruer, lim, lekter - alt du trenger for å montere kledning og rupanel. Hvorfor ikke bestille alt samlet? Vi plukker, pakker og gjør alt klart for deg.

  -

  NB! Etter bestilling må ordren hentes innen 7 dager

  -

  NÅ KAN DU KJØPE ALL KLEDNING OG PANEL FERDIG GRUNNET!

  I vårt nye overflatebehandlingsanlegg har vi maskiner og sprøyter som gjør at vi kan levere grunnet kledning og panel. I anlegget har vi avdelinger for både eksteriør- og interiørprodukter. Eksteriørprodukter behandles i en maskin med åtte roterende børster som sørger for at malingen kjøres skikkelig inn i treverket. Et profesjonelt resultat for alle typer eksteriørprodukter. Mest vanlig er hvitgrunnet. Interiørprodukter sprøyter vi i høytrykksanlegg. Her kan vi grunne og male panel, listverk, kjøkken og hva det måtte være med et strøkent resultat. Vi benytter kun typegodkjente, brannsertifiserte industriprodukter som sikrer deg topp kvalitet.

  -

  Velg ubehandlet eller ferdig grunnet ved hjelp av nedtrekksmenyen som du finner ved å klikke deg inn på aktuelt produkt.

  -

  Leveringstid på grunnet kledning er ca 1 uke. På interiørprodukter er leveringstiden 1 til 3 uker.