Kategorier

Gjør et kupp

Tape til vindsperre og undertak Isola Vis større

Tape til vindsperre og undertak Isola

Klebesterk og aldringsbestandig tape med sort polypropylen filt

Tapen består av sort polypropylenfilt med klebestoff av modifisert akryl. Klebestoffet er beskyttet av en folie som rives bort når tapen skal benyttes. Tapen er diffusjonsåpen, klebesterk og svært aldringsbestandig.

Produktet er dimensjonsstabilt ovenfor fukt og hefter på flater med overflate temperaturer ned mot 0°C. Tapen har svært god klebeevne til Tyvek® diffusjonsåpne undertak og vindsperrer med overflate av polypropylen filt. Tapen hefter også godt til gips- og trefiberplater, treverk, metall etc.

Undertak tapen er stiv og stabil og det er derfor svært viktig at underlaget som skal forsegles er jevnt og slett og ikke har folder eller bretter.Bruk av Undertak Tape hindrer luftlekkasje og bidrar til et energieffektivt og fuktsikkert bygg.

Flere detaljer

Vi er dessverre utsolgt for produktet. Er bestilt fra leverandør.

579,00 kr inkl. mva.

  • Benyttes som tilbehør til diffusjonsåpne undertak og vindsperrer med overflate av polypropylen filt i forbindelse med forsegling av omlegg, detaljer og tilslutninger til andre bygningsmaterialer. Tapen kan også benyttes til forsegling av plateskjøter i gips- og porøse trefiberplater ol

    Bredde:75 mm
    Lengde:25 mm
    Tykkelse:1,1 mm
    Vekt (pr enhet):1 kg

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg