Kategorier

Gjør et kupp

TAK

Vi har komplette taksystemer for alle typer hus, hytter og industribygg - enten du skal legge helt nytt tak, eller trenger tilbehør og beslag. Ved valg av leverandører til taksystemer har vi lagt vekt på samme kriterier som under valg av merkevarer for resten av våre produkter - kvalitet, leveransedyktighet og konkurransedyktig pris. Disse kriteriene gjør at du er garantert markedets beste produkter til markedets beste priser.

TAK Klikk på en av kategoriene under for å vise produkter.

Undergrupper

 • Beslag
 • Takbelegg og shingel
 • Takrennesystemer
 • Undertak
 • Takstein - Zanda

  Produksjonen av Zanda startet i Norge i 1978, og finnes i dag på flere enn 500 000 norske hus. Norske huseiere ville ha en sterk takstein for vakre, holdbare tak. Kravene og ønskemålene ble realisert med betongtakstein. 

  -

  Zanda er Norges sterkeste takstein, med best testresultat fra NBI. Velger du Zanda får du en takstein som er stabil, sterk og vakker og den kan leveres direkte på taklektene med den unike Zanda-klypen. Dette sikrer ryddighet på byggeplass og ikke minst god HMS for den som skal legge taket. Zanda kommer i forpakninger på 4 stein, slik at tunge løft unngås.

  -

  Hvilken Zanda-overflate skal jeg velge?

  -

  Når man skal velge hva som passer best på sitt tak bør man ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig personlig smak. Under finner du produkter i Zanda-serien. Under hvert produkt ligger beskrivelse av steinen som enklere lar deg velge riktig stein.