Kategorier

Gjør et kupp

Produktliste etter produsent Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie (Christiania Spigerverk) er verdens ledende leverandør av byggbeslag. Det blir utviklet, testet og produsert mer enn hos noen annen virksomhet innenfor bransjen.

I over 50 år har en stadig strøm av nye, innovative produkter vært deres kjennetegn - og ofte blir disse produktene standarden i markedet.

Simpson Strong-Tie jobber konstant med å heve effektiviteten og sikkerheten i byggebransjen. Derfor har de valgt også å være i front når det gjelder CE-merking, og er Europas ledende produent av CE-merkede byggbeslag.

Alle produktene er dessuten utviklet slik at de oppfyller byggstandardene i Norge og de andre landene produktene er representert i. Derfor kan du være trygg på at et Simpson Strong-Tie byggbeslag lever opp til alle gjeldende forskrifter og krav.

Dette er noe av grunnen til at Bygg og Hage AS har valgt å lagerføre skruer, beslag og festemateriell fra Simpson Strong-Tie. En annen viktig årsak er deres fokus på miljøvennlige innpakninger tilpasset norsk klima og krav fra norske håndverkere. Se video under for en demonstrasjon av Simpson Strong-Tie miljøvennlige emballasje - motstandsdyktig mot vær og vind.

per side
Viser 1 - 20 av 147 produkter