Merker Det finnes 53 merker

per side
Viser 1 - 20 av 53 produkter
 • 3M

  3M har produsert velkjente produkter i over 100 år og er kjent for sin kvalitet og sine innovative produkter. Bedrifter over hele verden bruker verneutstyr, notatblokker og festemateriell fra 3M hver eneste dag. Med gode priser på 3M-produkter gjør du en god handel hos Bygg og Hage AS.

 • Ardeca Lubricants

  Ardeca Lubricants er et belgisk selskap som leverer oljer til alle formål. Bygg og Hage AS har valgt Ardeca Lubricants fordi deres produkter holder høy kvalitet og er fornuftig priset. Ardeca-oljer smører og forebygger på beste måte hagemaskiner, kjøretøy og alle redskap som har høye krav til riktig olje.

 • Bacho

  Bacho trenger ingen introduksjon. De fleste kjenner merkenavnet som assosieres med kvalitet. Bacho blir brukt av profesjonelle håndverkere og av personer som har et øye for høy kvalitet. Siden 1886 har Bacho produsert og utviklet både innovativt og tradisjonelt verktøy. 

 • Benders

  Benders er en respektert og anerkjent produsent av belegningsstein, heller, kantstein og en rekke andre betongprodukter. Produktene holder god kvalitet og har lite kalkutslag, noe som gjør dem til en foretrukket leverandør for Bygg og Hage AS.

  Vi kan levere Benders-produkter over store deler av landet som kranlevering eller med storbil direkte på byggeplass.

 • Bergene Holm AS

  Bergene Holm AS er en norsk trelastprodusent.

  På 60 år har Bergene Holm AS vokst fra å være et lite sagbruk med 10 mann i Kvelde til å bli en ledende totalleverandør av trelast og biprodukter til byggevarehandel i inn- og utland. 

  Med 400 treentusiaster som daglig lar seg begeistre av hvordan store, solide tømmerstokker fra norske skoger kan videreforedles. Alt fra sterkt og holdbart konstruksjonsvirke til elegant, profilert listverk produseres og kjøres ut fra deres anlegg hver dag.

 • BMC Norge

  BMC konsernets primære forretningsområde er produksjon og salg av byggevarer til det skandinaviske marked. Utover dette har selskapet etablert seg i shippingmarkedet for bl. a. å optimere selskapets logistikkmessige utfordringer.

  BMCs produkter er kjennetegnet med sin høye kvalitet.

  Hos Bygg og Hage AS kan du være sikker på at det du handler holder høy kvalitet og innfrir alle nødvendige sertifiseringer for bruk i Norge. 

 • Bygg og Hage AS

  Bygg og Hage AS importerer selv de aller fleste granittprodukter vi har for salg. Import av stein har vi drevet med i mange år og det stilles strenge krav til produsenter og kvaliteten på det de leverer. Mange av våre kunder består av profesjonelle gartnere og anleggsgartnere som har like høye krav til feilfrie produkter.

  Vi leverer flere unike granittprodukter som du ikke får tak i noe annet sted. Med et av Østlandets bredeste utvalg på kantstein og blokker finner du helt sikkert noe som passer hos oss. Har du spesielle dimensjons- og/eller produktkrav som ikke lagerføres kan det meste skaffes. Be om tilbud (skaffevarer forutsetter et minimumvolum).

 • CK Tools

  CK Tools har produsert håndverktøy i over 100 år. Deres produkter er utviklet i høy kvalitet, de varer lenge og innfrir krav til bruk av profesjonelle yrkesutøvere. CK Tools har egne forskningslaboratorier hvor nye materialer utvinnes og klargjøres for produksjon, noe som gjør at de ofte ligger et hestehode foran sine konkurrenter både på kvalitet og innovative løsninger.

 • CRC

  CRC har levert profesjonelle smøremidler, antikorrosjonsmidler og kjemiske vedlikeholdsprodukter i mange år, og er kjent for de fleste. CRC er verdensleder på sitt felt og jobber kontinuerlig med nyutvikling og forbedring av sine produkter. CRC produserer alle sine produkter på egne fabrikker, som gjør at hver prosess kan kontrolleres nøye. Det gir beste resultat og produkter av høy kvalitet. 

  Bygg og Hage AS har valgt CRC på grunn av deres innovative, patenterte løsninger på smøremidler i verdensklasse.

 • Dangrill

  Dangrill produserer griller og grilltilbehør i økonomiklassen. Flotte griller for deg som er på farten eller for deg som vil lage enkle grillmåltider. Dangrill holder en lav pris og gir deg mye for pengene. Bygg og Hage AS har valgt Dangrill på enkelte produkter for å dekke etterspørselen etter rimelige griller. Er du ute etter gourmetgriller bør du velge Napoleon, men om du skal grille pølser og koteletter til sommerfesten er Dangrill et perfekt valg.

 • Dolmar

  Dolmar er verdens opprinnelige produsent av bensindrevne motorsager og har i dag et stort sortiment profesjonelt verktøy som blant annet kappsager, motorsager, hekktrimmere, ryddesager, vannpumper og mer.

  Dolmar ble grunnlagt i 1927 da Emil Lerp presenterer den første "Type A" bensindrevne motorsagen. I 1991 ble Dolmar kjøpt opp av Makita. I 2007 feiret Dolmar sitt 80-års jubileum og leverer hele tiden nye, innovative og profesjonelle verktøy til et stadig mer krevende marked.

 • Dymo

  Dymo er verdens største produsent av merkemaksiner, etikettskrivere, etiketter og andre merkeprodukter, og leverer produkter gjennom forhandlere til forbruker- og proffmarkedet.

  Bygg og Hage AS har valgt Dymo som leverandør av merkemaskiner på grunn av et bredt, velkjent sortiment med kvalitetsprodukter.

 • Elko

  ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. De har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 70 år. Hele denne tiden har de vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet, og tilbyder av innovative produkter med moderne design.

  Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter. ELKO har sin administrasjon på Ryen i Oslo og et høyautomatisert produksjonsanlegg på Åmot i Modum.

 • Espegard

  Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Espegard opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.

  Alle produktene fra Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten den viktigste forsøkspersonen. Der Espegard kan bli bedre gjør de en forandring.

 • Fiskars

  Fiskars produserer hageredskap og produkter til hjem, hage og utendørsaktiviteter, og er kjent for de fleste som et merke synonymt med kvalitet. Alle Fiskars-produkter er ergonomisk konstruert, har lang levetid og tåler tøff behandling dag etter dag, måned etter måned, år etter år.

 • Garant Canada

  Garant produserer hageredskap i høyeste kvalitet og er den ledende leverandøren til håndverkere og jordbrukere i Canada og USA. Frem til nå har disse redskapene vært forbeholdt det amerikanske kontinentet, men det har vi gjort noe med. Bygg og Hage AS er opptatt av kvalitet, og med Garant sikrer vi våre kunder verdens beste redskap. Det finnes ingen over og ingen ved siden av. Disse redskapene er rett og slett best.

  For over 120 år siden begynte den kanadiske smeden Telesphore Garant å produsere spesialredskap til lokale bønder i sin hjemby - Saint-François. Han utviklet sammen med sine kunder grunnlaget for det som i dag er redskap i verdensklasse. I dag foregår produksjonen av Garant-redskaper fortsatt i Saint-François, Canada, og med sine to fabrikker produseres det 11 millioner enheter hvert år. 

  Bygg og Hage AS er stolte av endelig å kunne tilby Ola og Kari Nordmann verdens beste hageredskaper.

 • Grouw

  Grouw hageredskap og tilbehør holder en høy standard til en fornuftig pris.

 • Hammerite

  Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler.

  Frem til begynnelsen av 60-tallet ble vanlig maling benyttet på metall. Den hamrede effekten fikk man gjennom å manuelt bruke hammeren på overflaten for å få samme effekt. På den tiden hadde arbeidere som håndterte tekniske og elektrikse apparater det ikke enkelt; de monotone grå byggningene var ingen fryd for øye og det gjentagende arbeidet var om mulig ennå mer kjedelig.

  År 1962 forsøkte den britiske kjemisten og ingeniøren Allen Forster, som var lei de monotone fargene på omgivelsene å diversifisere fargevalget. I et eksperiment kom han frem til nye farger. Den nye fargen viste seg ikke bare å være en forbedring i forhold til antall farger, men også å være effektiv mot rust og hadde vannavvisende egenskaper. Allen Forsters oppfinnelsen er begynnelsen til den høykvalitative og effektive Hammerite vi har i dag.

  I løpet av fem decennier har Hammerite fått verdensomfattende anerkjennelse og allment bifall. Idag selges Hammerite produkter i 55 land.

 • Hasås

  Hasås AS startet i 1957 som en familiebedrift med tradisjonell sagbruksvirksomhet. Bedriften har siden hatt en jevn og sikker ekspansjon. Sagbruksvirksomheten ble etter hvert nedlagt, og fra midten av 90-årene har Hasås AS basert seg på kun høvling. I 2004 begynte Hasås AS å overflatebehandle innvendig panel, utvendig kledning og listverk. I 2015 lå Hasås med en stab på 60 medarbeidere.

 • HECO

  Heco ble gunnlagt i 1989 som et datterselskap av det tyske selskapet Heco Scharuben GmbH, med aner fra sent på 1800-tallet. Siden 2001 har Heco vært i privat eie, et frittstående selskap. Hovedkontoret ligger i Hillerstorp, Sverige.

  Heco er et innovativt selskap som stadig utvikler nye produkter og forbedrer sine mange suksesser. 

  Bygg og Hage AS har valgt HECO som leverandør av terrasseskruer på grunn av deres gode priser på skruer i god kvalitet.

 • Hitachi

  Hitachi Power Tools Norway AS er en av Norges ledende leverandører til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen innen områder som elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler. Våre varer blir distribuert gjennom Norges ledende forhandlere, og er tilgjengelig over hele Norge. Produktspekteret er beregnet på den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende. Vi er sikker på at du blir fornøyd dersom du velger et produkt fra oss.

  I tillegg til verktøy i Hitachi-serien eier og produserer Hitachi flere kjente merkevarer som blant annet Bendof, Niko Power Tools, MFT, Kongsberg Tools, Witte, Knipex og Olfa Kniver.

 • Hozelock

  Hozelock er et britisk selskap som har produsert vanningsprodukter i over 50 år. Majoriteten av produktene blir produsert i England.

  Bygg og Hage AS har valgt Hozelock fordi produktene er markedets beste, de tåler tøff behandling og virker som de skal, gang etter gang, sesong etter sesong.

 • Hultafors

  Hultafors er et ledende internasjonalt varemerke innen avansert håndverktøy designet for byggebransjen og industrien. Det hele startet for over 130 år siden med oppfinnelsen av meterstokken, og i dag tilbyr Hultafors et stort utvalg pålitelige håndverktøy for måling og merking, hugg og slag, kniver og spett og brekkjern.

 • Imperial Blades

  Produkter fra Imperial Blades er av høy kvalitet og utviklet for profesjonelle brukere og entusiaster med øye for det beste. Den universale OneFit innfestingen på bladene gjør at du kan bruke Imperial Blades på alle multi- og bajonettsager, uansett merke. 

  Siden 2009 har Imperial Blades hatt en formidabel vekst innenfor oskillerende sagblader. Alle produkter blir produsert i USA etter høye krav og kontroller. 

 • Irwin

  Irwin Tools produserer og distribuerer profesjonelle håndverktøy og tilbehør over hele verden. Irwin benyttes for det meste av profesjonelle håndverkere og gjør-det-selv personen som har øye for kvalitet. 

  Irwin ble grunnlagt i 1885 og har siden den gang utviklet, produsert og solgt sine produkter til nesten alle kriker og kroker av verden med stor suksess. Med Irwin får du kvalitet i verdensklasse.

 • Joseph Bentley

  Joseph Bentley er en eksklusiv serie hageredskap i høy kvalitet, rustfritt stål, som er kjent for å være blant markedets beste - ofte førstevalget til gartnere og entusiaster. I over 100 år har Joseph Bentley produsert og levert hageredskap over hele verden. De er ikke størst, med absolutt å regne blant de beste i sin bransje.

  Når du kjøper et hageredskap fra Joseph Bentley vil du få et produkt som varer i mange år. Om du er fornøyd med billige alternativer bygger du opp under bruk-og-kast kulturen. Kjøper du derimot et redskap fra Jospeh Bentley bidrar du til en kultur som profesjonelle gartnere og samfunnet generelt verdsetter. Redskap fra Jospeh Bentley blir du glad i, og om du regelmessig vedlikeholder dem vil de overleve i generasjoner.

  Her er noen grunnregler for å gi dine redskap lang brukstid:

  • La aldri et redskap fra Joseph Bentley ligge utendørs. Sørg alltid for å lagre det i et tørt miljø.
  • Fjern alltid all jorden fra dine graveredskaper etter bruk. Vanligvis er en kort spyling alt som er nødvendig. Du kan også bruke en skrutrekker for å fjerne stivnet jord og gjørme.
  • Regelmessig rengjøring av redskapene med en oljefuktig fille gjør at redskapet fremstår som tilnærmet nytt i mange år. Alternativt kan du tørke redskapene med en tørr fille for deretter å spraye over med penetrerende olje, som f.eks. 5-56 elled WD40.
  • Slip dine skjæreredskaper regelmessig, så vel som bladene på skuffer og spader under hele sesongen. En hon eller våt slipestein bør brukes for å slipe skjæreredskaper. Til spader og skuffer kan du bruke en fil.
  • Nøye rengjøring av redskaper som har blitt brukt med kjemiske væsker. Kjølevæsker og andre kjemikalier vil kunne korrodere metalldeler. Sørger du for at disse delene er nøye rengjort etter bruk vil du unngå dette.
  • For ekstra rustforebygging: fyll en liten bøtte med sand og hell over motorolje. Bruk denne grøtaktige miksen på redskapene hver gang du legger vekk redskapene for sesongen. Stikk hvert redskap ut og inn av den oljete sanden flere ganger. Du kan også bruke bøtten som redskapsoppbevaring og la dem overvintre nedstukket i bøtten på et tørt sted.

  Lykke til med ditt nye, profesjonelle hageredskap fra Joseph Bentley.

 • Kapro

  I over 30 år har Kapro utviklet og produsert vatere, lasere, måleverktøy og merkeverktøy i høy kvalitet - så høy kvalitet at de faktirsk kan skilte med verdens beste vater og pris for industriens fremste innovatør. Kapro-produkter har gjerne det lille ekstra som håndverkeren leter etter. Flere av vaterene til Kapro har f.eks. innsyn fra alle sider, noe som i de fleste tilfeller forenkler jobben betraktelig. 

  Kapro Industrier har sitt hovedkvarter i Israel og eier egne fabrikker i Israel, USA og Kina. Alle deres fabrikker er sertifisert etter ISO-standard 9001, 14001 og SA8000.

  Bygg og Hage AS har valgt Kapro som leverandør fordi de er best på det de gjør - enkelt og greit.

 • Keter

  Keter Plastic er en av verdens ledende produsenter av resin-basert husholdning- og hageprodukter. Med fokus på innovasjon basert på tilbakemeldinger fra kunder har Keter en imponerende produktserie med møbler, lagrings- og organiseringssystemer. Keter produserer robuste og varige produkter som du har glede av i mange år.

 • Kirk

  Kirk produseres av den norske familiebedriften Krefting som leverer produkter til bekjempelse av skadedyr, insekter, til rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem. Alle produkter fra Krefting, deriblant Kirk, holder høy kvalitet og gjør jobben raskt og effektivt.

  De mest kjente merkervarene som eies og produseres av Krefting er Plumbo, Autoglym, Kirk, Nippon, Rapp og Duxola.

  Skal du bekjempe insekter og skadedyr bør du velge Kirk og Nippon.

 • Knipex

  Knipex ble grunnlagt i 1882 av Carl Gustav Putsch og har i dag over 1300 medarbeidere. 

  Ytelse, levetid og ergonomien av verktøyet orienterer seg etter profesjonelle brukeres høye forventninger. Derfor benytter Knipex spesielt høyverdige materialer og moderne produksjonsteknikk.

  Programmet på rundt 1.000 artikler muliggjør det optimale utvalg for den aktuelle bruk - også for moderne områder som solarteknikk, vindenergi og luftfart.

  For å innfri kravene til den mest kvalitetsbevisste kundegruppen innefor tenger og håndverktøy har Bygg og Hage AS valgt Knipex til sortimentet.

 • LedLenser

  Ledlenser har over 1000 medarbeidere i Tyskland, USA og Kina som lager lomme- og hodelykter i et omfang som man skal lete lenge etter verden over. 

 • Makita

  Bygg og Hage AS er en sertifisert forhandler av Makita-produkter og leverer kun originale varer.

  Makita Norge gjør oppmerksom på at det finnes piratkopierte verktøy, batterier og ladere på markedet i Norge. Disse produktene ser helt identiske ut som originalene, men holder ikke samme kvalitet og innfrir ikke oppgitte spesifikasjoner. Det anbefales derfor alltid å handle fra en sertifisert forhandler.

  Bygg og Hage AS gir i samarbeid med Makita Norge 2 års garanti fra kjøpsdato på Makita spikermaskiner, elektrisk verktøy, batteriverktøy, batterier og ladere. Makita bensindrevet verktøy har en garanti for hobbybruk på to (2) år, og for yrkes- eller tilsvarende bruk ett (1) år. Ethvert Makita produkt er omhyggelig sjekket og testet før levering fra fabrikken.

  Original Makita handler du trygt og sikkert av Bygg og Hage AS.

 • Morakniv

  Morakniv har siden 1891 produsert kniver i Mora, Sverige. Morakniv er berømte for sin høye kvalitet, og produsenten vil at alle som bruker deres produkter skal være trygge på at det er en kniv som varer lenge, selv under veldig tøffe forhold. 

  Bygg og Hage AS har valgt Morakniv som leverandør av kniver på grunn av en overlegen kvalitet både på stål og skaft. 

 • Napoleon

  Napoleon produserer griller og ovner med fantastisk design og kvalitet. Produksjonen foregår i Canada, og Napoleon griller har flere ganger vunnet store tester mot konkurrenter som f.eks. Weber. 

  Bygg og Hage AS vil være best på kvalitet og vi vil gi våre kunder de aller beste produktene markedet har å tilby. Derfor har vi valgt å føre griller fra Napoleon. Er du ikke allerede en grillkonge, så blir du det med Napoleon.

  NAPOLEON PRESENTASJONSVIDEO

 • Nippon

  Nippon produseres av den norske familiebedriften Krefting som leverer produkter til bekjempelse av skadedyr, insekter, til rengjøring, vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem. Alle produkter fra Krefting, deriblant Nippon, holder høy kvalitet og gjør jobben raskt og effektivt.

  De mest kjente merkervarene som eies og produseres av Krefting er Plumbo, Autoglym, Kirk, Nippon, Rapp og Duxola.

  Skal du bekjempe insekter og skadedyr bør du velge Nippon og Kirk.

 • ProBuilder

  ProBuilder serien består av profesjonelle verktøy og tilbehør, og er resultatet av mange års målrettet utvikling. Kvalitetsnivået kan sammenlignes med de beste merkene på markedet.

 • Rawlink

  Rawlink er et dansk merke med et bredt sortiment verkøtytilbehør, bilrekvisita, sykkeltilbehør og verneutstyr. Bygg og Hage AS har valgt Rawlink på enkelte produkter med strenge sertifiseringskrav og høy kvalitet.

 • Rawlplug

  Rawlplug er en av verdens ledende produsenter av festemateriell brukt i konstruksjoner, i industri og av profesjonelle håndverkere. Med nesten 100 år på markedet har Rawlplug etablert et godt rykte for produkter med høy kvalitet. Ekspansjonsbolter og annet festemateriell fra Rawlplug finnes i vårt sortiment fordi vi mener det er viktig at våre kunder kan være trygge på at festet skal holde, selv under høy belastning. 

 • Relekta

  Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge. Relekta har valgt å satse på høykvalitetsprodukter for å møte markedets krav til produktenes egenskaper. Dette gjøres ved å velge de beste kvalitetsleverandører med en kompetanse og produktutvikling som ligger i toppsjiktet på verdensbasis.

  Relekta-Gruppen er sertifisert av Det Norske Veritas iht standardene ISO 9001, ISO 14001, EMAS, OHSAS 18001 og MQA-01, og vil kontinuerlig vurdere nye standarder som ytterligere kan høyne kvaliteten på bedriften til gode for alle forbrukere.

  Bygg og Hage AS har valgt produkter fra Relekta på grunn av deres fokus på kvalitet, miljø og dokumentasjon.

 • Ringdal Garden

  Ringdal Garden leverer kvalitetsprodukter til hage og uteområder. I tillegg til egne merkevarer importerer og distribuerer Ringdal Garden profesjonelt steinverktøy fra Orit og vater / måleutstyr fra Kapro. Bygg og Hage AS fører hele sortimentet fra Ringdal Garden, som blant annet omhandler utepeiser, granittprodukter. mørtel, steinlim og steinverktøy. 

 • Sika

  Sika AG beliggende i Baar, Sveits er et verdensomspennende konsern som betjener markedet spesialkjemikalier til bygningsbransjen. Selskapet er den ledende materialleverandøren innen tetting, liming, støydempning, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner innen bygg og industri. Selskapets produktprogram inkluderer høyverdige tilsetningsstoffer til betong, standard- og spesialmørtler, fugemasser og lim, støydempende og forsterkende materialer, forsterkningssystemer, industrigulv og vanntettingsmembraner.

  Sika-produkter oppfyller alle krav til REACH, TEK10, BREEAM, Grønne Bygg, utførlig dokumentasjon av LCA og CO2 regnskap.

 • SPAX

  SPAX leverer verdens beste treskruer - rett og slett. Selvborende treskruer som ikke knekker. SPAX 6mm treskruer eller tykkere kan du skru direkte i hardtre som eik og bjørk uten forboring. Vi anbefaler allikevel alltid å forbore for og unngå sprekk.

  SPAX ble grunnlagt under navnet Ltenloh, Brinck & Co i Tyskland i 1823 og begynte allerede den gang produksjon av SPAX-skruen. 

 • Surfa Products Scandinavia

  Produkter for behandling og vedlikehold av stein, herunder også granitt, fliser og betong. Mange av Surfa-produktene er produsert med dokumentert nanoteknologi og er svært effektive. Bygg og Hage AS har valgt Surfa Products på grunn av høy kvalitet og lenger varighet enn tilsvarende produkter fra mange andre produsenter.

 • Teng Tools

  Teng Tools er godt kjent for de fleste proffer og holder et prisnivå innen rekkevidde for den kvalitetsbevisste gjør-det-selv personen. 

  Bygg og Hage AS gir sammen med Teng Tools begrenset livstidsgaranti på Teng-verktøy. Med det menes at skulle ditt verktøy gå i stykker ved normal bruk vil du få tilsendt nytt verktøy, eller gis gratis reparasjon.

  Teng Tools produserer hovedsakelig håndverktøy innenfor de aller fleste kategorier, organiseringskofferter og -traller.

  Bygg og Hage AS har valgt Teng Tools til sortimentet for å gi proff og privat et profesjonelt alternativt verktøysortiment til de aller dyreste merkene.

 • TrallNor

  TrallNor ble etablert i 1941 under navnet Trallfa AS. Gjennom en årrekke bygget Trallfa opp et sterkt merkenavn som produsent av trillebårer av høy kvalitet. I dag fremstår selskapet som en betydelig leverandør av trillebårer i tillegg til det aller meste innen manuelt transportutstyr.

 • Tremco Illbruck

  Tremco produserer lim og fugemasse i høy kvalitet. 

  For ikke mange år siden utviklet Tremco forpakninger til forbruker- og håndverkermarkedet. Frem til den tid produserte de utelukkende lim og fugemasse i bulk til større, kravstore industrier. Kvaliteten i forbrukerpakningene holder den samme kvaliteten som til industrien, men er pakket i standard tubestørrelser og bokser.

 • Trinol

  Trinol har i mange år levert gode produkter til bekjempelse av ugress, mus/rotter, snegler, sopp og mugg. Bygg og Hage har valgt Trinol fordi det bare virker - rett og slett.

 • Uni-T

  Uni-T er en ledende produsent av profesjonelle måleinstrumenter og leverer til over 90 land verden over. Bygg og Hage AS har valgt produkter fra Uni-T på grunn av kvalitet og pris - her får du veldig gode instrumenter til en fornuftig pris.

 • USH Germany

  USH har spesialisert seg på produksjon av bits og tilbehør for proffmarkedet. USH holder en ledende markedsandel i Europa og er verdensledende på ISOTIN® belagte trekkerblader. 

  USH produserer utelukkende kvalitetsprodukter. Bygg og Hage AS har valgt USH på grunn av selskapets gode rykte, gode produkter og gode priser. Vi har brutalt testet alle USH bits som lagerføres av oss, både normale og slagfaste bits, og vår konklusjon er ingen annen enn at USH leverer produkter i verdensklasse.

 • Varo Kreator

  Varo KreatorVaro Kreator tilbyr et bredt spekter tilbehør i høy kvalitet som passer alle merker el-verktøy. Boring, skruing, saging, kutting, fresing, høvling, polering og pussing - i de aller fleste spekter er Varo Kreator godt representert. Bygg og Hage har et selektert utvalg på lager. Kvalitetsnivået sikrer deg en jobb vel gjennomført. 

 • Wibe Ladders

  Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere. I over 80 år har Wibe ledet utviklingen av pålitelige stiger som holder den aller høyeste standarden på markedet.

  Kvalitet og sikkerhet gjennomsyrer alt, fra produktutvikling og produksjon til leveranse og arbeid for økt stigesikkerhet ute på arbeidsplassene. Alt for at du skal kunne stole på et løfte om sikkerhet, i hvert trinn.

  Wibe Ladders er sertifisert iht. kvalitetssystemet ISO 9001, og stigene testes regelmessig av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP).

 • Worx

  Bygg og Hage AS har valgt Worx som leverandør av verktøy til konsumenter med øye for kvalitet. Worx verktøy holder høy standard og har lang levetid.

  Verktøyet kommer godt ut i alle objektive tester og har gode garantiordninger. Bygg og Hage AS vil gjerne at du skal være fornøyd med handelen hos oss - for at du skal få full garantiutnyttelse registrerer vi alt Worx-verktøy kostnadsfritt for deg hos produsenten. Det gir deg 3 års garanti på alle Worx produkter kjøpt av Bygg og Hage AS, uten at du trenger å gjøre noe som helst. 

 • Øyo

  Øyo er en norsk bedrift med lange tradisjoner. Bedriften startet sin virksomhet på Geilo i 1883 med ei lita smie som har ekspandert frem til i dag med mange ansatte og et bredt produktsortiment. Bygg og Hage AS har valgt mure- og støperedskaper fra Øyo utelukkende på grunn av kvalitet. Produktene er ikke de rimeligste på markedet, men derimot de aller beste. Profesjonelle murere velger verktøy fra Øyo.

Viser 1 - 20 av 53 produkter