Kategorier

Gjør et kupp

Produktliste etter produsent Polyseam

Polyseam er en internasjonal produsent av førsteklasses merkevarer for byggebransjen. De tilbyr produkter av høy kvalitet med pålitelig service til kunder i mer enn 41 land over hele verden. Polyseam har spesialisert seg på utvikling av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter for nesten hvilket som helst underlag eller applikasjon.

I løpet av vår 25 års erfaring som produsent har Polyseam samlet de beste formlene for å få den beste kvaliteten på sine produkter. De streber kontinuerlig etter å holde seg i forkant av vitenskap og teknologi. I tillegg tilpasser Polyseam seg de stadig skiftende miljømessige, industrielle og økonomiske utfordringene i markedet, og jobber for å utvikle innovative produkter og systemer for deg, slik at din arbeidsdag blir mest mulig effektiv.

Vi har valgt å ta inn til lager hele Graft serien fra Polyseam på grunn av profesjonell kvalitet og konkurransedyktige priser. Som alle andre produkter vi selger er vi opptatt av at våre kunder skal få de beste produktene til de beste prisene hos oss.

per side
Viser 1 - 20 av 28 produkter