Kategorier

Gjør et kupp

Panel - SUPERKAMPANJER

NORGES DESIDERT RIMELIGSTE INNVENDIGE PANEL!

Når vi har mulighet og når produsentene gir oss et godt nok tilbud, tar vi inn større partier panel til lager. Dette er som regel en mix-sortering som er mer eller mindre lik 2. sortering. Les mer om mix-sortering nederst i produktbeskrivelsene under hver dimensjon og pakke.

-

Prisene gjelder for hele pakker og antall løpemeter i pakkene er alltid spesifisert i produktnavnet og i beskrivelsen. Disse partiene selges ut kun i hele pakker og forsvinner som oftest veldig raskt, så her gjelder det å være kjapp.

-

Vi anbefaler deg å hente pakken(e) selv fra vårt lager. Vi kan også ordne transport, men med mindre du skal ha mange pakker vil det gunstigste være å hente selv. 

-

Vektberegning for deg som henter

Panelet veier ca 400kg pr m3. For å finne vekten på akkurat din pakke kan du bruke tallene under.

-

14x95 veier ca 0,532kg pr meter.

14x120 veier ca 0,672kg pr meter.

14x145 veier ca 0,811kg pr meter.

-

Skal du f.eks. kjøpe og hente en pakke 14x95 som inneholder 2100 meter vil den veie 0,532*2100 = 1 117,2 kg (ca).

-

TIPS! Kjøp pakken(e) du vil ha her i nettbutikken, så får du beskjed når vi har funnet frem ordren og alt er henteklart. Raskt og enkelt. Du kan selvfølgelig også betale i butikk, men må da belage deg på litt ventetid for at vi skal finne frem pakken. Husk at vi også har spiker, skruer, lim, lekter - alt du trenger for å montere panelet. Hvorfor ikke bestille alt samlet? Vi plukker, pakker og gjør alt klart for deg.

-

NB! Etter bestilling må panelet hentes innen 7 dager

Panel - SUPERKAMPANJER Klikk på en av kategoriene under for å vise produkter.