Kategorier

Gjør et kupp

Metro belegningsstein 21x14x5cm grå

Steinen for deg som ønsker en moderne og slett stein. Steinen har små faser og gir et belegg som egner seg godt for rullestol, handlevogn og liknende. Steinen passer for bruk i det offentlige rom og i private gårdsplasser. Steinens små faser gjør vedlikeholdet lettere.

Flere detaljer

43281136

7340018174953

3,38 kr inkl. mva.

 (115,00 kr per m²)

Beregn hvor mye du trenger!

Fyll ut feltene under, så gjør vi kalkuleringen for deg. Husk å ta høyde for svinn ved evt. kapp, etc.

cm
cm

 • Miljøpall

  Vi er miljøvennlige og har returpallordning på støpte betongprodukter. Det tilkommer 60,- per pall som du får tilbakebetalt når pallen returneres oss. 

  Hele paller

  Belegningsstein selges i utgangspunktet kun i helle paller. Har du anledning til å hente selv vil du kunne plukke nøyaktig antall. Hvis du vil at vi skal splitte en pall og plukke for deg tilkommer 250,- i plukktillegg. Husk at du bør kjøpe noe mer enn du har beregnet. Det vil alltid gå litt ekstra på grunn av avslutninger o.l. 

  Retur

  Vi tar selvfølgelig imot retur av det du ikke har behov for. Har du f.eks. kjøpt 50m² og ikke brukt mer enn 47m², så får du tilbakebetalt for ubrukt stein ved retur til vårt lager. Dette forutsetter at produktet er kjøpt hos oss i løpet av de siste 4 månedene. Kvittering må vises frem ved retur og steinen må være hel, pen og ubrukt. Returkostnader som transport, etc. må du selv dekke.

 • Materiale Betong
  Bredde (mm) 140
  Lengde (mm) 210
  Tykkelse (mm) 50
  Farge Grå
  Antall stein per m² 34
  Vekt per m² (kg) 112
  Vekt per stk (kg) 3,29
  Antall stein per pall 480
  Antall m² per pall 14,12
  Vekt per pall (kg) 1579

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Benders

Benders er en respektert og anerkjent produsent av belegningsstein, heller, kantstein og en rekke andre betongprodukter. Produktene holder god kvalitet og har lite kalkutslag, noe som gjør dem til en foretrukket leverandør for Bygg og Hage AS.

Vi kan levere Benders-produkter over store deler av landet som kranlevering eller med storbil direkte på byggeplass.