Kategorier

Gjør et kupp

Kullgrill Rodeo PRO 22K - Napoleon

BEST I TEST! Terningkast 6! Varmefordeler i rustfritt stål. Rist med hengsler og kan åpnes i to sider. Rist i porselensemaljert støpejern som kan justeres i 3 høyder. ACCU-PROBE temperaturmåler og rustfrie luftventiler. Avtagbar askebeholder i stål. Sidehengslet lokk for enkel og sikker bruk. Lokk og base i sort porselensemaljert stål.

Flere detaljer

48623517

629162117410

3 790,00 kr inkl. mva.

-200,00 kr

3 990,00 kr inkl. mva.

 • Dette er grillen gikk av med seieren foran blant annet Weber og Landmann. Les hele testen på Klikk.no

  Napoleon 22K PRO er en mobil grillmaskin som viser hvordan kullegriller virkelig skal være. Kull er det originale drivstoffet til infrarød grilling og med sin store grillflate på 1710 cm2 er dette en perfekt grill for alle typer selskaper eller middager.

  Grillen har hengslede grillrister, askebøtte med høy kapasitet, ergonomisk og solid hengslet lokk, rustfri varmediffuser, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og mange flere funksjoner.

  MER OM NAPOLEON PRO22K FINNER DU VED Å KLIKKE HER!

 • Bredde (mm) 590
  Høyde (mm) 1000
  Dybde (mm) 710
  Burgerkapasitet (Ø10cm) 23
  Hovedfarge Svart

Tilbehør

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Napoleon

Napoleon produserer griller og ovner med fantastisk design og kvalitet. Produksjonen foregår i Canada, og Napoleon griller har flere ganger vunnet store tester mot konkurrenter som f.eks. Weber. 

Bygg og Hage AS vil være best på kvalitet og vi vil gi våre kunder de aller beste produktene markedet har å tilby. Derfor har vi valgt å føre griller fra Napoleon. Er du ikke allerede en grillkonge, så blir du det med Napoleon.

NAPOLEON PRESENTASJONSVIDEO