Kategorier

Gjør et kupp

Produktliste etter produsent Joseph Bentley

Joseph Bentley er en eksklusiv serie hageredskap i høy kvalitet, rustfritt stål, som er kjent for å være blant markedets beste - ofte førstevalget til gartnere og entusiaster. I over 100 år har Joseph Bentley produsert og levert hageredskap over hele verden. De er ikke størst, med absolutt å regne blant de beste i sin bransje.

Når du kjøper et hageredskap fra Joseph Bentley vil du få et produkt som varer i mange år. Om du er fornøyd med billige alternativer bygger du opp under bruk-og-kast kulturen. Kjøper du derimot et redskap fra Jospeh Bentley bidrar du til en kultur som profesjonelle gartnere og samfunnet generelt verdsetter. Redskap fra Jospeh Bentley blir du glad i, og om du regelmessig vedlikeholder dem vil de overleve i generasjoner.

Her er noen grunnregler for å gi dine redskap lang brukstid:

  • La aldri et redskap fra Joseph Bentley ligge utendørs. Sørg alltid for å lagre det i et tørt miljø.
  • Fjern alltid all jorden fra dine graveredskaper etter bruk. Vanligvis er en kort spyling alt som er nødvendig. Du kan også bruke en skrutrekker for å fjerne stivnet jord og gjørme.
  • Regelmessig rengjøring av redskapene med en oljefuktig fille gjør at redskapet fremstår som tilnærmet nytt i mange år. Alternativt kan du tørke redskapene med en tørr fille for deretter å spraye over med penetrerende olje, som f.eks. 5-56 elled WD40.
  • Slip dine skjæreredskaper regelmessig, så vel som bladene på skuffer og spader under hele sesongen. En hon eller våt slipestein bør brukes for å slipe skjæreredskaper. Til spader og skuffer kan du bruke en fil.
  • Nøye rengjøring av redskaper som har blitt brukt med kjemiske væsker. Kjølevæsker og andre kjemikalier vil kunne korrodere metalldeler. Sørger du for at disse delene er nøye rengjort etter bruk vil du unngå dette.
  • For ekstra rustforebygging: fyll en liten bøtte med sand og hell over motorolje. Bruk denne grøtaktige miksen på redskapene hver gang du legger vekk redskapene for sesongen. Stikk hvert redskap ut og inn av den oljete sanden flere ganger. Du kan også bruke bøtten som redskapsoppbevaring og la dem overvintre nedstukket i bøtten på et tørt sted.

Lykke til med ditt nye, profesjonelle hageredskap fra Joseph Bentley.

Viser 1 - 2 av 2 produkter