Kategorier

Gjør et kupp

Hammerlakk 250ml svart Hammerite Vis større

Hammerlakk 250ml svart Hammerite

Hammerite Hammer Effect stopper effektivt rustdannelse og gir en slagbestandig overflate som støter vekk vann og rust. Du trenger ikke å vente på at rust skal oppstå før Hammerite skal benyttes. Den beste beskyttelsen får du når du benytter Hammerite på nytt metall. Du får en vakker emaljeliknende høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse som er vann- og smussavstøtende, som holder seg i mange år!

Flere detaljer

42407706

5011867012926

4 på lager

Leveringstid: 1 til 3 dager

99,00 kr inkl. mva.

 • Med Hammerite får du en slitesterk, korrosjonsbestandig dekorativ overflatebehandling for jern og ikke-jernholdige metaller samt noen plasttyper og tre.

  • Kan males direkte på rust!
  • Trenger ingen primer
  • Korrosjonsbestandig
  • 3 i1 - rustbeskyttelsesmaling, grunning og toppstrøk i ett!
  • Vannavvisende

  Dual Tech

  Med Hammerite kan du male direkte på rust overalt i hjemmet, i hagen og på bilen der det er metallgjenstander som trenger beskyttelse mot rust. Den beste beskyttelsen får du når du bruker Hammerite på nytt metall. Du får en vakker emalje-lignende overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en overflate som holder i mange år. Hammer Effect tåler ulike kjemikalier som f. eks. bensin og diesel.

  Brukerveiledning

  Fjern løs maling og rust med stålbørste og rubb overflaten med slipepapir. Sørg for at overflaten er fri for fett og smuss. Vask med vaskemiddel, skyll med vann og la tørke. Rør godt om før bruk. MERK! Ikke-jernholdige metaller og legeringer som aluminium, zink og galvanisert må først grunnes med Hammerite Special Metall Primer for best vedheft.

  Påføring

  Bruk tykk pensel og dekk overflaten raskt. Mal minimum 2 strøk. Sandblåste eller spesialrensede flater krever minst 1-2 ekstra strøk. Skarpe kanter, spesielt jerndetaljer, hjørner og vertikale flater, bør påføres toppstrøk 2-3 ganger. Det andre strøket kan males etter 4 timer. Ideell temperatur er +8 °C til +25 °C. Malerarbeidet bør ikke skje hvis temperaturen er under +8 °C. Maling ved andre temperaturer kan innvirke på produktets egenskaper.

 • Volum250ml
  GlansHamret
  Dekning10 m2/l
  Holdbarhet8 år
  Overmalbar etter250 ml & 750 ml
  Arbeidstemperatur4 timer
  FargeSvart

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Hammerite

Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler.

Frem til begynnelsen av 60-tallet ble vanlig maling benyttet på metall. Den hamrede effekten fikk man gjennom å manuelt bruke hammeren på overflaten for å få samme effekt. På den tiden hadde arbeidere som håndterte tekniske og elektrikse apparater det ikke enkelt; de monotone grå byggningene var ingen fryd for øye og det gjentagende arbeidet var om mulig ennå mer kjedelig.

År 1962 forsøkte den britiske kjemisten og ingeniøren Allen Forster, som var lei de monotone fargene på omgivelsene å diversifisere fargevalget. I et eksperiment kom han frem til nye farger. Den nye fargen viste seg ikke bare å være en forbedring i forhold til antall farger, men også å være effektiv mot rust og hadde vannavvisende egenskaper. Allen Forsters oppfinnelsen er begynnelsen til den høykvalitative og effektive Hammerite vi har i dag.

I løpet av fem decennier har Hammerite fått verdensomfattende anerkjennelse og allment bifall. Idag selges Hammerite produkter i 55 land.