Kategorier

Gjør et kupp

Produktliste etter produsent Hammerite

Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler.

Frem til begynnelsen av 60-tallet ble vanlig maling benyttet på metall. Den hamrede effekten fikk man gjennom å manuelt bruke hammeren på overflaten for å få samme effekt. På den tiden hadde arbeidere som håndterte tekniske og elektrikse apparater det ikke enkelt; de monotone grå byggningene var ingen fryd for øye og det gjentagende arbeidet var om mulig ennå mer kjedelig.

År 1962 forsøkte den britiske kjemisten og ingeniøren Allen Forster, som var lei de monotone fargene på omgivelsene å diversifisere fargevalget. I et eksperiment kom han frem til nye farger. Den nye fargen viste seg ikke bare å være en forbedring i forhold til antall farger, men også å være effektiv mot rust og hadde vannavvisende egenskaper. Allen Forsters oppfinnelsen er begynnelsen til den høykvalitative og effektive Hammerite vi har i dag.

I løpet av fem decennier har Hammerite fått verdensomfattende anerkjennelse og allment bifall. Idag selges Hammerite produkter i 55 land.

Viser 1 - 2 av 2 produkter