Kategorier
Mine sider
Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik
33 99 35 50 / Butikk og Kundeservice

HjemGulv og tilbehør

Gulv og tilbehør

Gulv og tilbehør
Gulv og tilbehør
Gulv og tilbehør
Gulv og tilbehør

Oppdag vårt storslåtte utvalg av gulv – for ethvert hjem!

Vi tilbyr et bredt utvalg gulv fra leverandørene over som utelukkende leverer kvalitetsgulv. Klikk på en av kategoriene under, så blir du tatt videre til aktuelle varianter.

FURUGULV

FURUGULV

Rimelig heltre furugulv blir ofte benyttet i hytter og leveres i flere dimensjoner. Ubehandlet gulv, klar til behandling. Vi kan også behandle gulvet for deg.

PARKETT

PARKETT

Kvalitetsgulv som parkett leveres i mange varianter og i flere sorteringskategorier med en rekke overflatebehandlinger. Her finner du helt sikkert et gulv som faller i smak.

HARDWOOD

HARDWOOD

Hardwood er et tregulv i likhet med parkett, men med en mye høyere slitestyrke. Høye heler, fotballsko og fallende gjenstander gir vesentlig mindre inntrykk på Hardwood.

LAMINAT

LAMINAT

Laminat er enkelt å legge, holder høy kvalitet og kommer i en rekke varianter med mange forskjellige utseender. Laminat har en ekstremt slitesterk og hard overflate.

KORKGULV

KORKGULV

To lag kork og hard vinyloverflate gjør at korkgulv har god slagfasthet, god akustikk og isolasjonsevne. Et produkt med sunne og holdbare kvaliteter.

KLIKKVINYL

KLIKKVINYL

Klikkvinyl er et godt valg når komfort, fuktmotstand, slitestyrke og lydisolasjon er viktig. Autentisk design og enkel montering og med integrert gulvunderlag.

TILBEHØR

TILBEHØR

Listverk, gulvunderlag, verktøy og annet nødvendig tilbehør til gulvleggingen. Det er viktig med riktig underlag, og verktøy gjør jobben enklere.