Kategorier

Gjør et kupp

Produktliste etter produsent Gjøco

Gjøco AS produserer maling, beis, lakk og epoxyprodukter.  Bedriften ble startet så tidlig som i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert til Torvikbukt på Nordmøre.

Vi har valgt Gjøco AS som leverandør av våre malingsprodukter på grunn av deres gode kvalitet og ikke minst maling og beis til fornuftige priser. Gjøco AS stiller blant annet med testvinnere som Herregård Maximal husmaling og mange flere fantastiske produkter.

Gjøco AS har som målsetning at vår aktivitet skal gi minst mulig negativ påvirkning på ytre og indre miljø. Gjeldende lover og regler når det gjelder miljø er et minimumskrav. Ved utvikling av nye produkter og prosesser skal vi så langt det er mulig ha fokus på lavest mulig bidrag til belastning av miljøet. Vi har ikke utslipp til sjø, og utslipp til luft holder gitte krav fra myndigheter med god margin. 

Gjøco AS er opptatt av å produsere miljø- og helsevennlige produkter. Deres helse- og miljøvennlige interiørserie Bliss er vurdert og anbefalt av NAAF,  og vi har Svanemerket på mange av våre interiørmalinger.

-

-

Svanemerket     Miljøfyrtårn     Grønt Punkt     Norges Astma og Allergiforbund

per side
Viser 1 - 20 av 220 produkter