Kategorier

Gjør et kupp

Rhino 4200 PRO merkemaskin Dymo

     

Med DYMO Rhino™ 4200 klarer du etikettmerkingen hurtig – og riktig. Det velkjente tastaturet av computertypen (QWERTY) er enkel å bruke. Med hurtigtastene skal du kun trykke én gang for raskt opprette og formatere etiketter til å sette på kabler/ledninger, faneetiketter, etiketter med strekkodetype Code39 og Code128, etiketter med fast lengde, moduletiketter etc.

  • Enkelt å skrive tekst med QWERTY-tastatur.
  • Bruk praktisk ett-klikk "Hot Keys" for å finne snarveier til formatering av wire- og kabelmerking, -flagg, kode 39 og kode 128 strekkoder, fast lengde, generelt og stykketiketter.
  • Skriv ut etiketter i 6-, 9-, 12- og 19mm bredde med industristyrke i forskjellige materialer og farger - og du kun skrive direkte på krympestrømper.
  • Hurtigtilgang til de mest brukte etikettene med tilpassede taster - du kan tilpasse og lagre innstillinger for individuelle etikettformater.

Når du kjøper Rhino 4200 PRO får du i tillegg til selve maskinen, en rull vinyltape 12mm svart på hvit og bruksanvisning som er lett å forstå.

Flere detaljer

3501170956007

Er bestilt fra leverandør. Klikk på knappen under for å motta melding når produktet er på lager igjen.

995,00 kr inkl. mva.

Tilbehør

Vi tror dette kan være interessante produkter for deg
Dymo

Dymo er verdens største produsent av merkemaksiner, etikettskrivere, etiketter og andre merkeprodukter, og leverer produkter gjennom forhandlere til forbruker- og proffmarkedet.

Bygg og Hage AS har valgt Dymo som leverandør av merkemaskiner på grunn av et bredt, velkjent sortiment med kvalitetsprodukter.