Kategorier

Gjør et kupp

FORDELENE MED TRÅDLØST

DROPP LEDNINGEN

Dropp ledningen

Hvorfor være avhengig av stikkontakter, eller slite med lange, uhåndterlige skjøteledninger? Bli ferdig med det og utvid området ditt med Worx trådløse verktøy! Du kommer til overalt hvor det er trangt, ufremkommelig eller som er langt vekk, og fremdeles har du nok energi til å få jobben gjort. Du vet alt om ledninger og begrensninger: Ingen ledning betyr ingen begrensning.

LITIUM EFFEKT

Litium er mainstream batteriteknologi

Sammenliknet med tidligere typer batterier, som f.eks. nikkel-kadmium, har litium enorme fordeler, i tillegg til at de er uten minneeffekt, har meget lav utladningshastighet, veier lite osv. Men, ikke alle litiumbatterier er like...

Gikk du tom for strøm før arbeidet var ferdig?

Med Worx litiumbatterier behøver du ikke vente en time før de er fulladet. Takket være smartladeren lades de opp til 80 % på bare 30 minutter. Akkurat passe for en kaffepause!

Den perfekte litiumteknologien

Worx 20V Max litium-ionbatterier er konstruert for den mest krevende trådløse elverktøy-applikasjonen. Sammenliknet med standard litiumbatterier, gir kombinasjonen høykvalitetsceller og avansert elektronisk styring raskere opplading samt lengre brukstid og levetid.

POWER SHARE

Utrett mer med mindre utstyr

Hvorfor skal du ha ett sett verktøy og batterier for innebruk, og ett for utebruk? Med PowerShare kan du bruke ett Worx-batteri til alle 20V verktøyene du har. Gjør verktøykassen din enda mer effektiv med elverktøy, og del de batteriene du allerede har - heng opp gardiner, klipp gress og slip en treg dør, alt med det samme kraftige Worx-batteriet. Spar penger og plass, og dropp unødige batterier til fordel for den allsidige PowerShare.

BYGG OG HAGE AS GIR MARKEDETS BESTE GARANTI!

Du trenger ikke tenke på elektronisk registrering av verktøyet for å få beste garantitid når du handler hos Bygg og Hage AS. Vi gjør alt det kjedelige for deg, så du kan fokusere på det fantastiske verktøyet du akkurat har kjøpt.

For å få full garantitid på ditt Worx verktøy må produktene registreres elektronisk hos produsent. Registreres verktøyet gir Worx 3 års garanti, mot uregistrert 24 måneder. Handler du Worx av Bygg og Hage AS vil verktøyregistrering sendes automatisk til Worx, og du vil ha 3 års garanti fra kjøpsdato. 

Alltid beste vilkår enten du handler over disk eller i nettbutikk!