Kategorier

Gjør et kupp

Om oss

Bygg og Hage AS

Hos oss får du kvalitet, kjente merkevarer, gode avtaler og personlig kundeservice.

Bygg og Hage AS holder til mellom Larvik og Sandefjord, 2 minutter fra E18. Våre kunder består av private selvbyggere og hageentusiaster, anleggsgartnere, byggmestere og murere. 

  • Kjente merkevarer og kvalitetsprodukter
  • Markedets beste garantiordninger 
  • Gode priser og avtaler 

Adresse

Bygg og Hage AS
Hedrum Ravei 110
3270 LARVIK

Telefon: 33 99 35 50

Org.nr.: 918416617MVA

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag 0800 - 1700
Lørdag 1000 - 1500
Søndag stengt

(nettbutikken er åpen hele døgnet)

Vår butikk


Midt mellom Larvik og Sandefjord 

Kaffen er alltid klar hos oss, og hver fredag serverer vi pølser med knekkgaranti. Vi sender over hele landet ved bestilling gjennom nettbutikken, og vår fysiske butikk har vi et bredt utvalg verktøy, hageredskaper, utepeiser, griller, granittkantstein, granittrinn, portstolper, belegningsstein, heller, fliser, støttemurer - det meste du trenger for å bygge og bo. Finnes ikke det du leter etter i vårt sortiment, så skaffer vi det. Det viktigste for oss er at du smiler når du drar herfra og at det du kjøper hos Bygg og Hage AS er like bra eller bedre enn forventet.

SE HELE VÅRT UTVALG VED Å KLIKKE PÅ KATEGORIENE PÅ VENSTRE SIDE, ELLER PÅ TOPPEN AV SIDEN HVIS DU BRUKER MOBIL.

Dette er oss

Roger er over gjennomsnittet interessert i treverk og karakteriserer seg selv ofte som en treskalle. Har du spørsmål av treteknisk karakter får du svar. Han har tidligere jobbet som salgssjef hos en av norges største trelastprodusenter, før det hos en lokal trappeprodusent. En av mange ting som er viktig for Roger er å kunne levere produkter med god samvittighet - enten det er verktøy eller hagemøbler skal de holde i mange år og alle kunder skal være trygge på at de har gjort et godt kjøp når de drar fra Bygg og Hage AS.

kort om Roger

Fred er vår steinekspert - enten det er belegningsstein eller granitt, så vet han hva du trenger og gir deg gode råd på kjøpet. Han har i mange år solgt granittprodukter til profesjonelle håndverkere, og har tatt med seg mye erfaring og kunnskap til Bygg og Hage AS. En av mange ting som er viktig for Fred er at ting skal ta seg godt ut - enten det dreier seg om kantstein, legging av belegningsstein eller riktig bruk av verktøy for å oppnå et perfekt resultat. Fred er en jovial fyr som gir deg en hyggelig handleopplevelse og god oppfølging.

kort om Fred

Alexander er ofte den du møter i butikken og ute på tomta. Han hjelper deg med å finne riktige produkter enten det er verktøy, blanding av maling, utepeiser stein eller trelast, og han sier ikke nei hvis du trenger hjelp med lasting av varer. Er du i tvil om hvilken farge du skal ha på veggen i stua, hvilket panel som passer på tak og vegg, eller hvilke kantstein som bør brukes i innkjørselen? Da hjelper Alexander deg. Han er opptatt av at du enkelt skal finne det du trenger i butikken og at du etter handelen skal skal gå ut med et smil og et ønske om å komme tilbake.

kort om Alexander

HER FINNER DU OSS

TIPS! Legg inn din bestilling via nettbutikken, så er den klargjort når du kommer.

Om du vil besøke oss i butikken er adressen Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik. Klikk på kartet til høyre for å vise et større kart.

FRA NORD (Sandefjord/Oslo)

Følg E18 til Ringdalskrysset (skiltet Tjølling). Ta av E18 her og ta veien ut av rundkjøringen som leder deg over E18. Fortsett rett frem i neste rundkjøring og ta deretter første vei til venstre. Følg veien ca. 1km, så får du Bygg og Hage AS på høyre side. Velkommen!

FRA SØR (Larvik/Kristiansand)

Følg E18 til Ringdalskrysset (skiltet Tjølling). Ta av E18 og ta til høyre i rundkjøringen. Ta deretter første vei til venstre. Følg veien ca. 1km, så får du Bygg og Hage AS på høyre side. Velkommen!


kart.jpg