Kategorier

Gjør et kupp

ÅPNINGSFESTEN ER UTSATT!

Som alle andre følger vi med på situasjonen som nå er i nærområdet vårt. Butikken holder åpent som normalt, men åpningsfesten den 22.04.20 er avlyst inntil videre. Vi åpner for øvrig dørene i nye lokaler torsdag 19.03.20, men det vil altså ikke holdes noe arrangement, annet enn normal drift under normale åpningstider. Er du forhindret i å komme til butikken kan du bestille varer på nett, eller ringe oss på telefon 33 99 35 50. Blir ventetiden for lang kan du bruke den på noe fornuftig som maling og oppussing.

KONKURRANSE i mellomtiden - Gå til våre Facebook-sider og skriv "maling" i kommentarfeltet og del inlegget og vær med i trekningen av valgfri maling, beis eller lakk fra vår malingsavdeling til en verdi av 1 000 kroner! Vinneren må hente malingen i vår butikk.

VI GIR BORT 50 GAVEKORT TIL EN VERDI AV 500,- TIL DE FØRSTE FEMTI KUNDENE PÅ ÅPNINGSDATO!!!

Fra og med den "UTSATT" vil vi kjøre kampanjer på en rekke produkter i en hel måned, og på den offisielle åpningsdagen av ny butikk vil det bli "løp-å-kjøp" priser på drøssevis av produkter. Se lenger ned på siden for produkter med supertilbud på åpningsdagen.

Husk å markere "UTSATT" i kalenderen!

-

Nå er det ikke lenge igjen!

Den "UTSATT" er det offisiell åpning av ny butikk på Ringdal, midt mellom Larvik og Sandefjord. Fra eksisterende butikklokaler på ca 70m2 vil du etter åpningsdato kunne boltre deg på 450m2. I forbindelse med den nye butikken vil vi øke vareutvalget betraktelig med blant annet maling, mer Makita, mer festemateriell, isolasjon, beslag og andre byggevarer. Trelast- og panelutvalget vil økes fra 15- til 75 varianter og det vil bli et større utvalg listverk i hyllene. 

Eksisterende butikklokale vil gjøres om utstillingslokale for gulv. Her vil vi tilby alt fra rimelig laminat til ekslusivt heltregulv, og for å ikke glemme våre egne fliser og heller i granitt.

Selv om vi allerede har størst utvalg granittprodukter senker vi ikke skuldrene - her vil det komme flere nyheter i løpet av 2020.

Den nye butikken vil gå over to etasjer. Hele 2. etasje vil fylles med produkter for hjem, hytte og fritid - utepeiser, bålpanner, grill, hageredskap, hageutstyr og tilbehør. 1. etasje vil bli vår byggevareavdeling, hvor du vil kunne handle alt du trenger til ditt byggeprosjekt - maling, verktøy, festemateriell og tilbehør.

På toppen av det hele er vi i full gang med montering av ny lagerhall med innkjøringsmuligheter for bil. Det gjør at du og bilen står ved lasting av listverk, isolasjon og andre større byggevarer. Hallen blir 400m2.

NB! Vi vil fortsatt ha tilholdssted på samme plass som i dag, men flytter altså butikken til nytt lokale på andre siden av tomten, med omgjøring av kjørebaner og flere praktiske løsninger som skal gjøre det enklere for våre kunder å navigere seg fra byggevareavdeling, stein og belegningsstein og i butikk, med eller uten bil.

Leverandører og produkspesialister

På åpningsdatoen vil flere av våre leverandører og deres produktspesialister stille opp med stand. Her vil du få svar på alle spørsmål du eventuelt måtte ha om deres produkter. Vi serverer selvfølgelig kaffe og kaker til alle kunder og leverandører.

-

SUPERTILBUD PÅ ÅPNINGSDAGEN!

Her kommer det snart produkter som vil selges til vanvittige priser på åpningsdagen. 

HER FINNER DU OSS

Veibeskrivelse

Fra sør og nord E18 - Ta av E18 ved avkjøringen til Tjodalyng/Tjølling. Avkjøringen ligger mellom Larvik og Sandefjord. Følg så gamle E18 (Hedrum Ravei) mot Sandefjord. Da finner du oss på høyre side etter ca 800 meter. 

Bygg og Hage AS, Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik.

Kart til Bygg og Hage AS

There is not images.