Kategorier

Gjør et kupp

Nå er det ikke lenge igjen!

Den 23.04.2020 er det offisiell åpning av ny butikk på Ringdal, midt mellom Larvik og Sandefjord. Fra eksisterende butikklokaler på ca 70m2 vil du etter åpningsdato kunne boltre deg på 450m2. I forbindelse med den nye butikken vil vi øke vareutvalget betraktelig med blant annet maling, mer Makita, mer festemateriell, isolasjon, beslag og andre byggevarer. Trelast- og panelutvalget vil økes fra 15- til 75 varianter og det vil bli et større utvalg listverk i hyllene. 

Eksisterende butikklokale vil gjøres om utstillingslokale for gulv. Her vil vi tilby alt fra rimelig laminat til ekslusivt heltregulv, og for å ikke glemme våre egne fliser og heller i granitt.

Selv om vi allerede har størst utvalg granittprodukter senker vi ikke skuldrene - her vil det komme flere nyheter i løpet av 2020.

Den nye butikken vil gå over to etasjer. Hele 2. etasje vil fylles med produkter til hjem, hytte og fritid - utepeiser, bålpanner, grill, hageredskap, hageutstyr og tilbehør. 1. etasje vil bli vår byggevareavdeling, hvor du vil kunne handle alt du trenger til ditt byggeprosjekt.

Foreløpig gjenstår det mye jobb som du kan se på bildet under. Markert bygg blir den nye butikken og vil pusses betraktelig opp før åpning. Vi jobber med å rette av tomten slik at vareplassering på lagertomt blir enklere. 

Leverandører og produkspesialister

På åpningsdatoen vil flere av våre leverandører og deres produktspesialister stille opp med stand. Her vil du få svar på alle spørsmål du eventuelt måtte ha om deres produkter. Vi serverer selvfølgelig kaffe og kaker til alle kunder og leverandører.

-

VI GIR BORT 50 GAVEKORT TIL EN VERDI AV 500,- TIL DE FØRSTE FEMTI KUNDENE PÅ ÅPNINGSDATO!!!

Fra og med den 23.04.2020 vil vi kjøre kampanjer på en rekke produkter i en hel måned, og på den offisielle åpningsdagen av ny butikk vil det bli "løp-å-kjøp" priser på drøssevis av produkter. 

Husk å markere 23.04.2020 i kalenderen!

-

Nye butikklokaler